Visa bilder
  Välj datum

Ramsvik Stugby & Camping

  Hunnebostrand

Stugor

Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av hav, sandstrand och klippor. En underbar plats att njuta av Västkusten och Bohuslän!

Tillgängliga stugor

Om: Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik, ett smultronställe på Västkusten
Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen på Västkusten ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av hav, sandstrand och klippor. En underbar plats att njuta av Västkusten och Bohuslän!

Sandstrand, klippor och bryggor
På Ramsvik finns sandstrand med långgrunt bad för härliga sommardagar. Från bryggan kan du både hoppa i havet efter en skön bastu eller prova fiskelyckan. Den som vill sola och bada för sig själv hittar lätt sin egen skyddade plats bland alla de vikar och badklippor som kantar hela Ramsvikslandet.

Roligt för barnen
Ramsvik är barnens paradis och det finns massor med barn på Ramsvik. Krabbfiskebrygga, sandstrand med långgrunt bad, lekplats, volleybollplan, spelhall, bastu & havsbad, glassmeny i restaurangen, trashockey och disco på onsdagar (högsäsong), krabbrace på fredagar (högsäsong), sjörövarfest i vecka 28 och tomtefest i vecka 30. Det är också skoj för barnen att klättra runt på klipporna i naturreservatet.

Ramsviks naturreservat - Klippornas Rike
Naturreservatet på Ramsvik är fantastiskt vackert med magnifika klipplandskap av bohusgranit med havet runt omkring. Här finns flera olika vandringsleder, både lätta och svåra. Naturreservatet har ett rikt djurliv, du kan stöta på både räv, rådjur och älg samt havsfåglar som häger, ejder och storskarv. I skärgården som omger Ramsvikslandet finns kolonier med knubbsäl.

Stugor, Villavagnar, Husvagnar och Camping
Sjöbodstugorna ligger alla inom 100 meter från havet och är byggda i bohuslänsk stil. Flera har havsutsikt. Sjöbodstugan har sovloft och ett kombinerat vardagsrum-kök, WC (några även dusch) och möblerad altan under tak.

Villavagnarna är bekväma med två sovrum, vardagsrum/kök, wc/dusch, TV och möblerad altan.

På Ramsvik kan du också hyra en uppställd husvagn med förtält. Det finns också ett fåtal campingplatser för egen husvagn eller tält.

Restaurang med glass och fullständiga rättigheter
Ramsviks restaurang har fullständiga rättigheter och serverar goda grillrätter och smarriga glasscuper. Under högsäsong (vecka 26-33) är restaurangen öppen varje dag och har räkafton och "All you can eat BBQ" varje vecka och livemusik nästan varje kväll.

Besök www.ramsvik.nu för information om öppettider under övrig säsong. Boka bord via 0523-503 03.

Aktiviteter
Under högsäsong (vecka 26-33) arrangeras kul aktiviteter för hela familjen varje dag i veckan. Krabbfiske med yrkesfiskare, Tipspromenad i naturreservatet, barnens Trashockeyturnering, discokvällar och krabbrace.

Hundar är välkomna
Det finns stugor och husvagnar i alla modeller där du får ha med dig hund. Hunden gillar att promenera i naturreservatet och det finns en strand där hundar får bada.

Båtuthyrning
Upplev den vackra skärgården runt Ramsvik från havet. Du kan hyra motorbåtar, roddbåtar, kanoter, kajaker och vattencyklar.

Fiske
Det är lätt att fiska både från land och båt. Det finns gott om fisk och du behöver inget tillstånd eller licens. Vanligaste fångsten är makrill, torsk och plattfisk.

Aktiv semester
Runt Ramsvik finns några av Sveriges bästa platser för dykning och vindsurfing. Vandra i naturreservatet, åk på fisketur, paddla kajak, spela golf (Sotenäs Golfklubb) är andra aktiviteter som du kan njuta av runt Ramsvik.

Utflyktsmål
Besök Nordens Ark (djurpark), Hunnebostrand, Smögen, Grebbestad, Fjällbacka, Havets Hus i Lysekil och Hållö. Endast 14 mil till Göteborg och Liseberg.

Välkommen till Ramsvik!

Faciliteter

Antal campingtomter: 34 Antal stugor: 131 Frukostbuffé Bar Laddstolpe för elbil Restaurang Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Hunddusch Hjärtstartare Fiske Grill Dykning Lekplats Vandring Bastu Sportfiske Kanotuthyrning Båtuthyrning Vandringsled Gratis WiFi Mataffär Kiosk Frukostservering Restaurang Vid havet Parkering på plats Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556079-7788
Adress: -, 456 92 Hunnebostrand
Telefon: 46 523-503 03
Hemsida: www.ramsvik.nu
E-post: info@ramsvik.nu
GPS koordinater: 58,4394579/11,2675207

Vägbeskrivning

Från E6, tag avfart 101. Följ skyltning mot Smögen. 7 km innan Smögen, avfart "Ramsvik 4".

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK