Visa bilder
  Välj datum

Mössebergs Camping & Stugby

  FALKÖPING

Stugor

Hos oss kan du bo året runt med en fantastisk utsikt. Vi har 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält. I omgivningarna på Mösseberg finns vildmarkslekplats, badsjö, motions-, mountainbike- och skidspår, discgolfbana och djurpark

Om: Mössebergs Camping & Stugby

Mängder av aktiviteter i närheten
Mössebergs Camping & Stugby är en anläggning som är öppen året om och erbjuder, förutom en fantastisk utsikt, vildmarkslekplats, badsjö, belysta motionsspår, mountainbikespår och discgolfbana.

Här finns 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält. Vi erbjuder 4 st nybyggda campingstugor, med 8 bäddar och dessutom 14 campingstugor med 4-bäddar. Nedanför berget finns även Mössebergs Vandrarhem.

Aktiviteter för gammal som ung
Under sommaren har Mösseberg Camping & Stugby mycket att erbjuda. Alldeles intill campingen finns en liten badsjö som är barnvänlig och handikappsanpassad. I direkt anslutning till badsjön finns en bastu, med omklädning och dusch.

Endast en kilometer från campingplatsen ligger en minidjurpark med en stor lekplats för alla barn, minidjurparken har öppet året om med fri entré.

Även vintertid har Mösseberg mycket att erbjuda. Mössebergs skidbacke med flera belysta nerfarter ligger 200 m ifrån campingplatsen. För er som önskar att åka längdskidor finns även ett konstsnöspår upp till 3,7 som även är belyst.

Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 100 Antal stugor: 18 Mini-golf Lekplats Bastu Motionsslinga Vandringsled Alpin skidanläggning Längdskidåkning Mataffär Ugn Mikrovågsugn Landet Tvättmöjligheter Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 212000-1744
Adress: Scheelegatan, 521 30 FALKÖPING
Telefon: 46 515-885588
Hemsida: https://www.mossebergscamping.se/
E-post: camping@falkoping.se
GPS koordinater: 58,1757946/13,5271796

Vägbeskrivning

Väg 184, 2 km V Falköpings centrum på Mösseberg.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK