Visa bilder
  Välj datum

Camping Tiveden

  Tived

Stugor
Campingtomter

Camping Tiveden är en vacker och fridfull familjecamping, omgiven av fin natur vid sjön Undens östra strand. Stora gräsytor för uppställning av husbilar, husvagnar och tält samt en lekplats. Olika typer av stugor finns också.

Om: Camping Tiveden

Sverige bjuder på det bästa hon har – sig själv
Med både sjön Unden och vacker skog vid sina fötter är det svårt att känna annat än lugn. Pulsen sjunker när Sverige bjuder på det bästa hon har – sig själv.

Camping Tiveden är en vacker och fridfull familjecamping som erbjuder 75 campingtomter för dig med husvagn, husbil eller tält, samt 13 stugor i olika prisklasser och storlek.

Intill en av Sveriges klaraste sjöar
Här är det lätt att trivas – speciellt om du uppskattar natur och fiske. Sjön Unden är en av Sveriges klaraste sjöar, och att ta ett dopp här i efter en stund i anläggningens populära bastutunna är något som rekommenderas. Bad- och fiskebrygga med en stege finns.

Omhuldad av naturens skönhet
I trakterna kring Camping Tiveden finns det många möjligheter att uppleva olika aktiviteter.
Såväl promenadstråk som vandrings- och cykelleder utgår från campingplatsen och vid sjösidan finns 2 grillplatser och en grillkoja som ger möjligheten att grilla med den underbara solnedgången som sällskap.

Du kan fiska i sjön Unden samt i andra trevliga fiskesjöar i området. Man kan köpa olika fiskekort i receptionen. Roddbåtar, kanoter och kajaker finns att hyra för att uppleva öarna och naturen. De här kan man få ned i vattnet genom en liten båtslip bredvid bryggan.

Faciliteter

Antal campingtomter: 75 Antal stugor: 11 Kanot Fiske Lekplats Vandring Cykling Bastu Kanotuthyrning Cykeluthyrning Motionsslinga Vandringsled Ledarledda aktiviteter Sjö WiFi mot avgift Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Diskmaskin Kiosk Frukostservering Restaurang Camping Key Europe Strand och bad Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 690602-8771
Adress: Baggekärr 2, 695 97 Tived
Telefon: 46 584-47 40 83
Hemsida: https://www.campingtiveden.se/
E-post: info@campingtiveden.se
GPS koordinater: 58,7982725/14,5381547

Vägbeskrivning

Norrifrån: E20 avfart Finnerödja mot Tived. Efter 18km ligger campinginfarten till högersidan vid stranden sjön Unden.
Söderifrån: E4 Jönköping, Karlsborg, Granvik mot Tived, 3km norr om byn Sannerud, till vänstersidan.
Från öst: Askersund mot Tived, slutet av vägen svänger till höger mot Finnerödja; efter 2,5 km ligger campingen till vänstersidan.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK