Visa bilder
  Välj datum

Borås Camping & Vandrarhem

  Borås

Stugor
Campingtomter

Välkommen till Borås Camping! En av Sveriges största citycampingar med över 300 platser. Flera aktiviteter på området och härliga utflykter i närheten.

Tillgängliga stugor

Stugby Björnen

Stuga med 4 bäddar, 16 kvm. Stugan har WC/dusch samt trinett, kyl, spis, vask, skåp och garderob.
Husdjur är välkommna i alla stugor.

Stugby Elefant

4 bäddar, 20 kvm, Stugan har WC/dusch samt trinett, kyl, spis, vask, skåp och garderob. 1 sovrum med våningssäng samt bäddsoffa i allrum. Husdjur är välkommna i alla stugor. 

 

Stugby Lejon

4 bäddar, 15 kvm, Stugan har trinett, kyl, spis, vask, skåp och garderob. WC och dusch i servicehus. Husdjur är välkommna i alla stugor.

Stugby Zebra

5 bäddar, 20 kvm, Stugan har WC/dusch samt trinett, kyl, spis, vask, skåp och garderob. 1 sovrum med våningssäng och utdragbar extrasäng, bäddsoffa i allrum. Husdjur är välkommna i alla stugor...

Himlavalvet

Upplev något utöver det vanliga och somna under stjärnorna i Himlavalvet på Borås Camping!

Om: Borås Camping & Vandrarhem

En av Sveriges största citycampingar
Borås Camping Saltemad är en av Sveriges största citycampingar med sina 386 platser varav 303 är försedda med el. Campingplatsen är öppen året runt och erbjuder förutom campingtomter också vandrarhem och stugor. För mer information om receptionens öppettider besök https://borascamping.se/oppettider/

Fiske, kanothyra eller en utflykt?
På campingplatsen kan du hyra kanoter och trampbåtar, spela minigolf och fiska i Viskan som flyter genom området. Fina bad och vandringsleder finns alldeles intill. Borås Djurpark, Alidebergsbadet, Borås Simarena, Borås Arena och Knalleland ligger bara 500 meter bort och till centrum är det två och en halv kilometer.

Uppskattade utflykter i närheten:
Borås Djurpark
Se de afrikanska djuren i sin rätta miljö. Här bor ca 500 djur med 70 olika arter representerade. Under högsäsongen har du möjlighet att se när djuren blir matade, att sitta och njuta av en säluppvisning eller att själv gå in och klappa några djur i Barnens Zoo.

Stadsparksbadet
Ett äventyr för hela familjen när man föredrar inomhuspooler. Lek och plask för de minsta, bubbelbadkar, solarium, bastu och vattengympa är några av de aktiviteter som erbjuds.

Knalleland
Om shopping lockar dig så hittar du shoppingcentret Knalleland på bara 500 meters avstånd från campingen.

Utomhusbad
Tempererat utomhusbad finns cirka 400 meter från campingen. Badet är utrustat med en 50 meters simbassäng, en barnbassäng, en djup bassäng med hopptorn och en plask- och lekpool för de minsta.

Fiske
Inom campingens område är det gratis att fiska. Vill du ta dig till några av de sjöar som finns i Borås kan du köpa fiskekort i receptionen. 

Faciliteter

Antal campingtomter: 386 Antal stugor: 66 Mini-golf Kanot Lekplats Bastu Motionsslinga Vandringsled Mataffär Ugn Mikrovågsugn Café Stad Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556073-0359
Adress: Campinggatan 25, 506 40 Borås
Telefon: 46 33-430 48 00
Hemsida: https://www.borascamping.se/
E-post: info@borascamping.se
GPS koordinater: 57,7392916/12,9332355

Vägbeskrivning

RV 42 mot Knalleland, skyltar i höjd med avfarten till Borås Djurpark. Ca 2,5 km norr om Borås centrum.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK