Visa bilder
  Välj datum

Böda Sand Beach Resort

  Löttorp

Stugor
Campingtomter

Längs milslång, barnvänlig sandstrand på norra Öland hittar du Kronocamping Böda Sand, en av Sveriges mest omtyckta campinganläggningar. Böda Sand, eller "Böda Camping” även kallad, är ett semesterparadis för hela familjen.

Tillgängliga stugor

Om: Böda Sand Beach Resort

Femstjärnigt semesterparadis för hela familjen
På norra Öland ligger förmodligen Sveriges mest kända campingplatser, dels för Kanal 5 hade en omtyckt reality-TV-serie som utspelade sig här, dels för att det är ett femstjärnigt semesterparadis för hela familjen. Sol och bad, lek och vila, trivsel, vänskap och strandsport. Unga, gamla, kärlekspar och singlar – Här blandas allt av alla och det enda sonm är viktigt är att du har det bra. Riktigt bra.

Bred och folklig aktivitetsmeny
På Böda Sand behöver du inte oroa dig för att gå sysslolös, om du inte vill. Och det spelar ingen roll om du är gammal eller ugn, sportig eller lat. Aktivitetsmenyn är bred och folklig och spänner sig från allt mellan vattenland till yoga, från tennis till dykning, löpning till strandvolleyboll och vattengympa.

Boka idag och upplev Öland
Och inte för att du behöver lämna Böda Sand för att hitta det du söker, men om du vill sträcka på benen lite och se dig omkring så ligger Kronocamping Böda Sand perfekt till på Ölands norra udde. Ta en sväng söderut och upptäck Sveriges minsta landskap och näst största ö.

Trycket på Böda Sands tomter är högt, speciellt under vissa veckor. Så boka din plats redan idag. Kontaktuppgifter och länk till bokning hittar du här intill.

Välkommen till Kronocamp Böda Sand!

Faciliteter

Antal campingtomter: 1152 Antal stugor: 159 Utomhuspool Mini-golf Pool Lekplats Cykeluthyrning Motionsslinga Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Mataffär Café Barnpool Camping Key Europe Vid havet Tvättmöjligheter VA-Anslutning Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556486-7793
Adress: Böda Sandsallén 11, 387 73 Löttorp
Telefon: 46 (0)485-222 00
Hemsida: https://www.bodasand.se/
E-post: info@bodasand.se
GPS koordinater: 57,274522/17,0479038999999

Vägbeskrivning

Följ riksv 137 över Ölandsbron. Kör riksv 136 N mot Byxelkrok. Tag höger i Böda Sandsrondellen.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK