Visa bilder
  Välj datum

Bergafjärdens Camping & Havsbad

  Njurunda

Stugor
Campingtomter

Bergafjärdens Camping och Havsbad ligger naturskönt direkt vid Sundsvalls längsta strand. På campingen finns 230 tomter för husvagn, husbil och tält. Och om man inte har med eget boende kan man hyra någon av de 18 stugorna. Här kan du fylla dagarna med sol och bad eller med aktiviteter som äventyrsgolf, fiske och vandring. För de minsta finns en rolig lekpark.

Tillgängliga stugor

Tillgängliga campingtomter

Om: Bergafjärdens Camping & Havsbad

Sol och bad vid Sundsvalls längsta strand
Bergafjärdens Camping och Havsbad ligger naturskönt direkt vid Sundsvalls längsta strand.
På campingen finns 230 tomter för husvagn, husbil och tält. Och om man inte har med eget boende kan man hyra någon av de 18 stugorna.
Här kan du fylla dagarna med sol och bad eller med aktiviteter som äventyrsgolf, fiske och vandring. För de minsta finns en rolig lekpark.


Är det en regnig dag passar en tur till den vackra stenstaden Sundsvall, Birsta shoppingcenter eller kanske mera bad i Himlabadet, Sundsvalls inomhusäventyrsbad.
Eller kanske en dag på travbanan Bergsåkerstravet. En tur längs den 75 km långa Kustvägen mellan Hudiksvall och Sundsvall är också en aktivitet fylld med upplevelser.


En skön avslutning på dagen
Efter en välfylld dag, går det att hyra relaxavdelningen med bastu vid havet, för en stunds avkoppling.
På campingen finns även ett mysigt café och en trevlig restaurang med en stor härlig uteservering, när energidepåerna behöver fyllas på.


Välkommen till Bergafjärdens Camping & Havsbad i Västernorrland!

Faciliteter

Antal campingtomter: 230 Antal stugor: 18 Lekplats Bastu Äventyrsgolf Vandringsled Mataffär Ugn Mikrovågsugn Kiosk Café Pub Strand WiFi mot avgift Tvättmöjligheter Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Strand och bad Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556511-9442
Adress: Bergafjärden, 862 96 Njurunda
Telefon: 46 (0)60-345 98
Hemsida: http://www.bergafjarden.nu/se
E-post: info@bergafjarden.nu
GPS koordinater: 62,2676871/17,4518904

Vägbeskrivning

Vid havet 17 km söder om Sundsvall, 4 km öster om E4 efter vägen mot Lörudden, Björkön.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK