Visa bilder
  Välj datum

Barsebäckstrand Camping & Stugby

  Barsebäck

Campingtomter

Här bor du på campingplats precis vid havet med ett fantastiskt läge mellan Malmö, Lund och Helsingborg. På anläggningen kan du prova på allt ifrån Stand up padelboards till fotboll, lekplats och anläggningens ledarledda pass.

Om: Barsebäckstrand Camping & Stugby

Bo precis vid havet
På Barsebäckstrand Camping & Stugby har du havet som närmsta granne och alla platser njuts av en härlig havsutsikt med gångväg ner till den vita långgrunda stranden eller kanske ett dopp från bryggan.

Barsebäckstrand står inför en stor omvandling, med nya ägare från 2019 som bygger för campingplatsens framtid med nya campingplatser, stugor och ställplatser.
En campingplats med plats för mycket aktivitet
Barsebäckstrand bjuder på aktiviteter med alltifrån Stand up padelboards till fotboll, lekplats och ledarledda pass. Campingplatsen ligger utmed den nationella cykelleden sydkustleden som sträcker sig vidare till anläggningar i Falsterbo, Trelleborg och Simrishamn vilket skapar fantastiska möjligheter för din vandring och cykling längs nationella cykelleder och Skåneleden.

Som närmaste granne ligger havet och strövområdena längs Barsebäck och Järavallen, Barsebäcks Hamn och inte minst Barsebäcks anrika golfklubb. Är du sugen på shopping ligger Center Syd bara ett stenkast bort där du finner allt du behöver.
Med närhet till Malmö, Lund och Helsingborg
Barsebäck har ett fantastiskt läge mitt i mellan Malmö, Lund och Helsingborg med dagsutflykter till andra sidan sundet med Helsingör och Köpenhamn eller varför inte ta entur över till vackra Ven?

Här finns möjligheter för alla – Varmt välkommen till den Skånska kusten!

Faciliteter

Fiske Lekplats Tvättservice Ugn Kiosk Café Camping Key Europe Vid havet Tvättmöjligheter Latrintömning Hundar välkomna Ängsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556837-6767
Adress: Kustvägen 125, 246 57 Barsebäck
Telefon: 46 10-1516160
Hemsida: https://www.barsebackstrand.com/
E-post: info@barsebackstrand.com
GPS koordinater: 55,7701894/12,9273549

Vägbeskrivning

Avfart från motorväg E6 mot Center Syd, följ därefter väganvisningarna till Barsebäck.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK