Visa bilder
  Välj datum

KronoCamping Saxnäs/Öland Camping & Stugby

  FÄRJESTADEN

Stugor

KronoCamping Saxnäs ligger på Öland. Öppet ifrån mitten av april till slutet av september. Nära till havet, öns hela utbud, staden Kalmar och Smålands Glasrike, är Saxnäs en bra utgångspunkt för din ledighet. Stort poolområde med bar, vattensport, restauranger, matbutik… ja, här finns det mesta i sommarmånaderna. Söndagsbyte på veckobokning av stugor.

Tillgängliga stugor

Om: KronoCamping Saxnäs/Öland Camping & Stugby

Semestergläjde på Öland
Oavsett om det är dina semesterveckor, en helg, en natt eller om du är pensionär så är det skönt att spendera sin lediga tid på Saxnäs. Området manar lika mycket till avkoppling och vila som det lockar till roliga aktiviteter och upptäcktsresor. Nära till havet, civilisationens utbud och utgångsläge för att ta del av öns alla härligheter.

På Saxnäs finns drygt 530 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 40 stugor och villavagnar i olika storlek; 16 - 40 kvm.

Stort utbud på olika balsam för själen
Under sommaren är det fullt av aktiviteter för hela familjen på Saxnäs Camping. Förutom sol, bad och lek på JetFloat® eller skönt ""häng"" vid Strandhyddan med vattensport, finns restauranger, butiker, danskvällar, Saxnäs Kidz, sommarklubb för barnen, FotbollsGolf, FunPark bangolf, vedbastu, fotboll och beachvolley, BMX-banor, Multiarena, vattensport, SaxnäsDagen, Alla Barns Dag och mycket, mycket mer.
Här njuter du av sommaren i vår poolanläggning oavsett väder. Poolområdet är totalt ca 2500 m² och omfattar två pooler, en 25-metersbassäng och en barnpool – samt en poolbar i entrébyggnaden.

Om du vill ta ledigt från ledigheten
Om du vill komma bort en stund så finns det också mängder av saker att hitta på. Utöver det mest självklara med hela öns alla sevärdheter och upplevelser så har du också Kalmar och Smålands Glasriket nära. Ölands Djur- & Nöjespark ligger endast två kilometer från anläggningen och du har gångavstånd till Saxnäs Golfs 18 hål.

Varmt välkommen till KronoCamping Saxnäs på Öland!

Faciliteter

Antal campingtomter: 500 Antal stugor: 43 Golfbana inom 3 km Pool Lekplats Bastu Lekrum Äventyrsgolf Kanotuthyrning Ledarledda aktiviteter Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Café Frukostservering Restaurang Barnpool Vid havet Tvättmöjligheter Familjedusch WC VA-Anslutning Latrintömning Kabel-TV/Satellit-TV Hundar välkomna Hundbad Hunddusch Hjärtstartare Strand och bad Ängsmark Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556537-7842
Adress: Södra Saxnäs 402-404, 386 95 FÄRJESTADEN
Telefon: 46 485-357 00
Hemsida: www.kcsaxnas.se
E-post: info@kcsaxnas.se
GPS koordinater: 56,687005/16,4824552

Vägbeskrivning

Avfart från Ölandsbron vid Färjestaden/Träffpunkt Öland mot Saxnäs.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK