Visa bilder
  Välj datum

Trollhättans Camping City

  Trollhättan

Campingtomter
Stugor

Trollhättans Camping City är en trestjärnig och centralt belägen vid Trollhättans stad. Nära till butiker, restauranger samt nöjen. Grannar till en minigolfbana och ett badhus med inom och utomhusbad.

Om: Trollhättans Camping City

Campingplats nära Trollhättan centrum
Trollhättans Camping City är en trestjärnig och centralt belägen vid Trollhättans stad. Nära till butiker och restauranger.

Till Trollhättans Camping City kan du komma med husbil och husvagn men det finns även platser för tält och ett antal stugor, om ni inte har med ert eget boende. Det finns 65 campingtomter med el och 8 övernattningsstugor.

På området finns ett välvårdat servicehus med dusch, toalett och en köksavdelning. Det finns även en kiosk med lite smått och gott så som läsk, godis eller glass att svalka sig med i värmen

Campingplatsen har en åldersgräns på 20 år (gäller ej i föräldrars sällskap).

Trollhättan med stadspuls
Det är bara några minuters promenad till centrala Trollhättan. Strosa längs de mysiga gatorna och upptäck det stora utbudet av butiker, restauranger och caféer.

För den konst- och kulturintresserade finns det olika museum och gallerier med intressanta utställningar och en skulpturvandring längs Trollhätte kanal.

Vid Trollhättans fall- och slussområde finns det mycket att titta på. Koppla sen av med gott fika i vacker natur.

Vid slussområdet ligger också Innovatum, ett sciencecenter för hela familjen och Saab Car Museum.

Om ni har med dem små, varför inte besöka Trollhättans alla fina lekplatser såsom Macken, Knorren eller Vattenkraftens lekplats?

Höga berg och Kungajaktmuseum
I närheten av Trollhättan ligger Halle- och Hunneberg, mytomspunna berg med berättelser från långt tillbaka i tiden. Kungajaktmuseet är ett spännande upplevelsecentrum som berättar om livet på tvillingbergen. Här finns också fina vandrings- och cykelleder.

När du bor på Trollhättans Camping City finns det alltid något att göra!


Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 65 Antal stugor: 8 Totalt antal bäddar: 32 Antal grupprum: 1 Handikappanpassade rum Rökfria rum Tvättmöjligheter Latrintömning Kabel-TV/Satellit-TV Hundar välkomna Hjärtstartare Golfbana inom 3 km Grill Lekplats Gratis WiFi Stad City Parkering i närheten Parkering på plats Ugn Mikrovågsugn Kiosk Camping Key Europe

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556305-1506
Adress: Kungsportsvägen 7, 461 39 Trollhättan
Telefon: 46 790 77 95 16
Hemsida: http://www.campaitrollhattan.se/
E-post: city@stenrosetscamping.se
GPS koordinater: 58,2927486/12,2993891

Vägbeskrivning

Vid Kungsportsvägen, 600m norr om stadens centrum.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK