Visa bilder
  Välj datum

Vilsta Camping & Stugby Eskilstuna

  Eskilstuna

Campingtomter
Stugor

Inte långt från E20, mitt mellan Stockholm och Örebro, hittar du Vilsta Camping & Stugby Eskilstuna. Beläget i ett naturskönt område med gott om aktiviteter och gångavstånd till stadens centrum, erbjuder anläggningen en härlig vistelse för hela familjen. 

Om: Vilsta Camping & Stugby Eskilstuna

Närhet till vänner, staden och naturen
Vilsta Camping & Stugby Eskilstuna är en anläggning för dig som uppskattar närhet. Närhet till stadens utbud, naturen och de du tycker om. Här skapas intimitet och rörelsefrihet på samma gång. På dina villkor. Flexibilitet.

Med ett utbud på 175 campingtomter och 45 stugor är det här lätt att hitta ett boende som passar dig, oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller inget alls.

Med en bred meny av aktiviteter – för alla smaker
På Vilsta Camping & Stugby Eskilstuna finns en rad olika aktiviteter och stämningen bäddar samtidigt för avkoppling, rekreation och vila. Så hur vill du spendera din lediga tid?
Här finns lekplats för barnen, närhet till badplats och naturen runt hörnet. Det finns en minigolfbana i närheten och vandring, ridning och fiske är populära aktiviteter i området. I anslutning till campingen finns även motionsslingor, bangolf, bastu, badplats, kanotuthyrning, fritt fiske i Eskilstunaån, ridhus och matservering med fullständiga rättigheter.

Lugna dagar eller vilda djur?
För dig som vill utforska och uppleva närområdet så är tillgången och utsikten för att hitta på saker att göra också god. Här kan du påbörja din vandring på Sörmlandsleden och du har 15 minuters promenad in till Eskilstuna centrum. Med en 12 minuters bilresa når du dessutom till häftiga Parken Zoo, som under sommarsäsongen även håller öppet Parkenbadet med tre tempererade bassänger gott om solytor, beachvolley-plan och servering. Ett utmärkt mål för en dagsutflykt!

Hjärtligt välkommen! 

Faciliteter

Antal campingtomter: 175 Antal stugor: 55 Bastu Jacuzzi/badtunna Lekrum Gratis WiFi Mataffär Diskmaskin Kiosk Frukostservering Restaurang Stad Tvättmöjligheter Latrintömning Kabel-TV/Satellit-TV Hundar välkomna Hundbad Hjärtstartare Strand och bad Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556421-1273
Adress: Vasavägen 80, 632 29 Eskilstuna
Telefon: 46 16-51 30 80
Hemsida: www.vilstasporthotell.se
E-post: bokning@vilstasporthotell.se
GPS koordinater: 59,3507402/16,5091664

Vägbeskrivning

S Eskilstuna mellan väg 230 och väg 53. Vasavägen 80.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK