Visa bilder
  Välj datum

Hallmare Havsbad

  Loftahammar

Stugor

Hallmare Havsbad ligger vid Loftahammar, i en av Sveriges vackraste skärgårdsmiljöer. Här finns – utöver campingtomterna – 7 stugor redo för uthyrning. På campingplatsen finns en långgrund och barnvänlig sandstrand.

Tillgängliga stugor

Om: Hallmare Havsbad

Hallmare Havsbad har 7 campingstugor för uthyrning med utmärkta lägen, vid affären på berget och nere vid stranden (alla stugor har hel eller begränsad havsutsikt).
Campingstugorna har ett rum (kombinerat sovrum med pentry och matplats). Det är 4 bäddar i varje stuga (2 st 2-våningssängar) I stugan Måsen som är nyrenoverad är det 2 bäddar (dubbelsäng). Det finns kylskåp, kokmöjligheter och den nödvändigaste köksutrustningen, kaffebryggare och utegrill. Vatten hämtas utanför stugorna. Toalett och dusch finns i en servicebyggnad nära stugorna.
Allt är förberett för att din semester ska bli så bra som möjligt.

Om du tycker om att fiska så är det fritt att sportfiska i området. Hallmare har ett begränsat antal båtar som hyrs ut för halv eller hel dag, så det är också enkelt att göra utflykter även till närliggande öar.

Varmt välkommen till Hallmare Havsbad Camping! Här finns allt ni kan önska för en trevlig campingsemester.

Faciliteter

Antal campingtomter: 150 Antal stugor: 7 Allergianpassat rum Privat strand Snackbar Dagstidningar Rökfria rum Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Golfbana inom 3 km Mini-golf Lekplats Vandring Cykling Sportfiske Kanotuthyrning Båtuthyrning Cykeluthyrning Vandringsled Gratis WiFi Mataffär Mikrovågsugn Café Restaurang Strand Vid havet Parkering i närheten Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556647-9787
Adress: Stora Sand, 59471 Loftahammar
Telefon: 46 0493-61362
Hemsida: https://hallmarehavsbad.se/
E-post: info@hallmarehavsbad.se
GPS koordinater: 57,8738007/16,7478209

Vägbeskrivning

Avf fr v E22 i Björnsholm m Lofthammar 17km. Genom Loftahammar m Källvik avt.v vänster m Hallmare 3km.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK