Visa bilder
  Välj datum

Stenö Havsbad & Camping

  Sandarne

Stugor
Campingtomter

Välkommen till Stenö Havsbad & Camping - En 4-stjärnig upplevelse. Skärgård, fiske, naturäventyr, kajak. Öppet året runt med paket för alla smaker!

Tillgängliga campingtomter

Tillgängliga stugor

Stuga med 4 bäddar

Stuga med 4 bäddar dusch och WC

Stuga med 4+2 bäddar

Stuga med 4+2 bäddar, WC och dusch

Stuga med 2 bäddar

Stuga med 2 bäddar, WC och dusch

Om: Stenö Havsbad & Camping

Välkommen till Stenö – Jungfrukustens pärla
Sol, sommar, aktiviteter och bad! Stenö är en naturskön familjecamping med hög service och många aktiviteter. Campingen är belägen på en halvö i Söderhamns vackra skärgård. På den södra delen av campingen hittar du den barnvänliga sandstranden. Om din fyrbenta vän ta sig ett svalkande dopp är dessa välkomna till den norra stranden, och självklart får även husse och matte ta sig ett dopp där.

Brett utbud för både stora och små
Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, här finns ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club. Du kan även hyra en båt för att ta dig en fisketur, eller varför inte besöka någon av Söderhamns 500 vackra öar?

Granne med naturreservatet Stenöorn
Stenö är ett naturskönt område för friluftsliv. Här ligger naturreservatet Stenöorn med ett fantastiskt fågelliv. En vacker naturstig runt området och en naturhistorisk cykelled som tar dig från Stenö till Söderhamn finns också. Den går längs kusten som är kantad av vackra vyer och intressant information om historiken runt sågverksepoken.

Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 171 Antal stugor: 11 Bastu Lekrum Äventyrsgolf Sportfiske Kanotuthyrning Båtuthyrning Cykeluthyrning Vandringsled Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Mataffär Ugn Mikrovågsugn Restaurang Stad Vid havet Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Hunddusch Hjärtstartare Strand och bad Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 212000-2353
Adress: Stenövägen 130, 826 73 Sandarne
Telefon: 46 270-75150
Hemsida: www.stenohavsbad.se
E-post: stenocamping@soderhamn.se
GPS koordinater: 61,2480622/17,1942419

Vägbeskrivning

Ca 10 km SO E4, följ skyltar mot Sandarne.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK