Visa bilder
  Välj datum

Sudersand Resort

  Fårö

Hotell
Stugor
Campingtomter

Sudersands Resort är en stor, naturnära campingplats belägen vid en av vad många anser vara Gotlands finaste och mest barnvänliga sandstränder. Här har du en rad olika boendealternativ – allt från lyxiga strandvillor till de strandnära tältplatserna.

Tillgängliga stugor

Campingstugor - Strandskogens camping

Campingstugor - Strandcampingen

Stugor & villor - Stugbyn

Tillgängliga hotellrum

Rum - Hotell & vandrarhem

Tillgängliga campingtomter

Campingtomter - Strandskogens camping

Campingtomter - Strandcampingen

Campingstugor - Strandcampingen

Om: Sudersand Resort

Aldrig mer än 150 m från din tomt till havet
Sudersands Resort är en stor, naturnära campingplats belägen vid en av vad många anser vara Gotlands finaste och mest barnvänliga sandstränder. Här har du en rad olika boendealternativ – allt från lyxiga strandvillor till de strandnära tältplatserna.

Totalt finns här drygt 250 campingtomter för husvagn och husbil, 120 tältplatser (drop-in gäller på tältplats utan el) och flera olika stugor med olika komfort och utrustning. Allt fördelat på tre områden; Strandcampingen, Strandskogen och Stugbyn.

Massor att göra på anläggningen
Som boende på en av campingtomterna har du aldrig mer än 150 meter till havet och samtidigt mängder av roliga aktiviteter så nära att du nästan inte behöver resa dig ur solstolen för att nå dem.

Om du är en av alla de som spenderar större delen av övriga året stillasittande på ett kontor så har vi glada nyheter. På Sudersand kan du hitta på massor av skoj att göra – om du vill. Äventyrsgolf med barnbarnen, bada i badtunna med sommarflirten eller ta med mamma till stenugnsbageriet. Det är bara ett axplock av vad du kan fylla din lediga tid med som gäst på Sudersands Resort.

Låt inte namnet Fårö lura dig
Ön som Sudersand Resort ligger på heter förvisso Fårö, men låt inte namnet lura dig. Den skulle likväl kunnat heta Ger-ö, för här är det du som får. Och då inte bara delikata sommarminnen att ta med hem, utan också ögongodis som smakar allra bäst helt färskt; Gotlands största raukfält, Fårö fyr, fiskeläget Helgumannen och naturreservatet Ulla Hau. Bland annat.

Välkommen till Gotland och Fårö!

Faciliteter

Antal campingtomter: 250 Antal stugor: 125 Pool Lekplats Bastu Jacuzzi/badtunna Äventyrsgolf Motionsslinga Gratis WiFi Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Kiosk Barnpool Strand Vid havet Tvättmöjligheter Familjedusch WC VA-Anslutning Latrintömning Kabel-TV/Satellit-TV Hundar välkomna Hjärtstartare Strand och bad Ängsmark Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556474-4240
Adress: Fårö Sudersand 5650, 624 67 Fårö
Telefon: 46 498-22 35 36
Hemsida: www.sudersand.se
E-post: info@sudersand.se
GPS koordinater: 57,9555494/19,2515294

Vägbeskrivning

Väg 148 Visby-Fårösund (56 km). Gratis vägfärja till Fårö. Efter 18 km höger Sudersand Västra.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK