Visa bilder
  Välj datum

Lagunen Camping & Stugor

  Strömstad

Stugor
Campingtomter

I norra Bohuslän, strax söder om Strömstad och väster om Skee hittar du åretrunt-öppna Lagunen. Precis vid havet, nära till det mesta och två barn- och badvänliga stränder. Här finns fräscha servicehus, roliga aktiviteter och trevlig avslappnad stämning.

Om: Lagunen Camping & Stugor

Upplev en bit av Bohuslän
Vid Lagunen breder havet ut sig som en inbjudan till Bohuslän. På stranden kan du njuta av varma sommardagar, vid bryggan kan du fiska krabbor eller makrill och i sjöbodarna kan du samla kompisgänget för en härlig bastukväll. Det finns också möjligheter att ge sig ut på havet – i en trampbåt, kajak, kanot eller motorbåt. Kosteröarna ligger bara en färjetur bort, där du kan uppleva riktigt bohuslänskt ö-liv.

Lätt att vara
Hos Lagunen är det lätt att vara. I Husbilsparken parkerar du bekvämt din husbil, där det vid platsen finns allt du kan önska, inklusive en egen grillplats. Om du inte har med dig ett eget boende checkar du in i en av de miljöriktiga och hållbara stugor som drivs av solceller och bergvärme. Eller varför inte testa våra populära Glampingtält? Laga mat över öppen eld och sova i en rikigt skön säng, outdoor när den är som bäst! På restaurangen kan du få en läcker middag serverad, och under sommartid finns det svalkade glass hos Magasinet på stranden.

Det finns alltid något spännande att hitta på – utöver alla äventyr som havet bjuder, finns det många andra aktiviteter på land och i skogen. ""Lagunen Bikepark"" är bara en av dem.

Öppet året om
Det är något visst med Bohuslän i vinterskrud. Stillheten, hur den grå graniten är pudrad med snö. En krispig höstdag är det extra speciellt att grilla vid vindskyddet uppe i skogen, och värma händerna vid brasan. Lagunen har öppet året runt och bjuder in till härliga upplevelser såväl sommar som vår och höst som vinter – då skaldjuren är som bäst.

Välkommen till Bohuslän, till Strömstad och – välkommen till Lagunen.

Faciliteter

Antal campingtomter: 421 Antal stugor: 26 Totalt antal bäddar: 188 Antal restauranger: 1 Antal konferensrum: 1 Rökfria rum Restaurang Tvättmöjligheter Familjedusch WC VA-Anslutning Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Hunddusch Hjärtstartare Mini-golf Kanot Fiske Grill Bordstennis Lekplats Vandring Cykling Bastu Jacuzzi/badtunna Äventyrsgolf Kanotuthyrning Båtuthyrning Cykeluthyrning Vandringsled Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Tvättservice Cykeluthyrning Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Kiosk Café Restaurang Vid havet Parkering på plats Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556180-3684
Adress: Skärsbygdsvägen 40, 452 97 Strömstad
Telefon: 46 526-75 50 00
Hemsida: www.lagunen.se
E-post: info@lagunen.se
GPS koordinater: 58,9135423/11,2051592

Vägbeskrivning

Vid havet väg 176, 3 km söder om Strömstad.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK