Visa bilder
  Välj datum

Storängens Camping, Stugor & Outdoor

  Ransäter

Campingtomter
Stugor

I hjärtat av vackra Värmland – känt för sina kulturella och traditionella evenemang och sin praktfulla natur – hittar du Storängens Camping, Stugor & Outdoor. Fina och rymliga platser vid antingen Klarälvens strand eller i trädens skugga.

Om: Storängens Camping, Stugor & Outdoor

Mitt i hjärtat av Värmland, längs Klarälven och en lite dryg mil söder om Munkfors, hittar du Storängens Camping, Stugor & Outdoor. Precis som namnet antyder kan du som gäst här fördriva tiden med härliga utomhusaktiviteter och naturupplevelser.

Aktiviteter och äventyr kring Storängens Camping, Stugor & Outdoor kretsar av naturliga skäl kring vatten. Klarälven är ju trots allt närmsta granne. Så om du vill gå på bäversafari, hyra en kanot eller ta en lugn och skön flottfärd medströms – i en eller två dagar – så har du kommit rätt. För dig som gillar att ha fast mark under fötterna finns också mängder av saker att hitta på.

Campingplatsen har en fräsch och modern sanitärbyggnad med handikappstoalett/-dusch, det finns även möjlighet att tömma din kemiska toalett där. I köket kan du använda spisplattor och mikrovågsugn. I grovköket finns det tvättmaskin, torktumlare, strykbräda och även möjlighet till handtvätt. Det är tillåtet och dessutom mycket trevligt att bada i Klarälven.

Efter att du checkat in på Storängens Camping, Stugor & Outdoor öppnar sig likt en låda med saker att hitta på, även om du väljer att stanna på anläggningen. Du kan bada i Klarälven, spela fotboll eller kubb eller kanske fiska från bryggan. I kiosken kan du fylla på med proviant och på terrassen kan du ta dig en kopp kaffe, läsk eller glass. På morgonen säljs det färskt, nybakat bröd. Anläggningen har också en grill där du kan köpa korv med bröd, hamburgare och pommes frites med mera.

Det finns en liten ö dit du kan simma och solbada, du når den även med en brygga. Vill du ägna dig åt sportliga aktiviteter kan du hyra en kanot eller en cykel. Eller varför inte spela fotboll eller kubb? Du kan även fiska från den nya bryggan. För barnen finns en lekplats och under högsäsongen finns det dagliga aktiviteter för de små tex. pyssel, olika lekar under eftermiddagen, utflykter i skogen, spökafton, bingo och olika bollspel. I kiosken säljs olika produkter. På terassen kan du dricka en kopp kaffe, njuta av en softdrink eller glass, på morgonen erbjuds färskt nybakat bröd. I grillen säljs korv med bröd, hamburgare och pommes frites mm.

Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 49 Antal stugor: 10 Mini-golf Lekplats Sportfiske Kanotuthyrning Cykeluthyrning Strand Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Ugn Mikrovågsugn Café Camping Key Europe Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 559061-7311
Adress: Erlandervägen 2, 684 93 Ransäter
Telefon: 46 552-300 80
Hemsida: www.storangenscamping.com
E-post: info@storangenscamping.com
GPS koordinater: 59,7637661/13,4484377

Vägbeskrivning

Fr Karlstad väg 62 mot Hagfors. Efter ca 50 km 1:a avf Ransäter (Storängen). Fr Munkfors 2:a avf Ransäter.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK