Visa bilder
  Välj datum

Skotteksgården Camping & Stugby

  Ulricehamn

Stugor
Lägenheter
Campingtomter

Söder om Ulricehamn, ca 2 km från centrum – precis intill sjön Åsunden, kan du koppla av på fina Skotteksgårdens Camping.

Om: Skotteksgården Camping & Stugby

En västgötsk pärla på gränsen till Småland
Söder om Ulricehamn, ca 2 km från centrum – precis intill sjön Åsunden, kan du koppla av på fina Skotteksgårdens Camping. Det är en vackert belägen familjecamping med ett stort utbud aktiviteter på anläggningen såväl som i omgivningarna. Anläggningen har 50 tomter med el, en härligt tältplan med utsikt mot sjön utan el, fullutrustade stugor och lägennheter och även mysiga camping-fat för den extraordinära övernatting. Helt nytt: ett bastu-fat direkt vid sjökanten och panorama utsikt.

Mycket att göra inpå knuten
Skotteksgårdens Camping har en egen badplats vid den vackra sjön Åsunden, med sandstrand, gräsmatta och brygga. Perfekt för dig med barn. Här finns toaletter, grillplats och beachvolleyboll, och vid vackert väder under högsäsong säljs det glass, dricka och andra godsaker i kiosken. Om vädret dämpar suget efter bad utomhus finns även ett badhus med vattenrutschbanor, barnpool, kafé, solarier och gym inne i Ulricehamn, inte så långt bort.

Nära historia, vandring och härlig natur
Även om det är skidbackarna som är mest kända bland Ulricehamns friluftsaktiviteter så finns här också flera vandringsleder. Det finns flera byggnader med kulturhistoriskt värde och mysiga caféer och butiker.
Ta bilen och kör rundan "Gårdarnar runt Sjön" - Torpa Stenhus och Hofsnäs Herrgård är värt ett besök.

Hjärtligt välkommen till Skotteksgårdens Camping!

Faciliteter

Antal campingtomter: 50 Antal stugor: 28 Lekplats Bastu Sportfiske Båtuthyrning Cykeluthyrning Motionsslinga Vandringsled Sjö Tvättmöjligheter Familjedusch WC VA-Anslutning Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Kiosk Restaurang Camping Key Europe Strand och bad Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 969656-8998
Adress: Gamla Marbäcksvägen, 523 90 Ulricehamn
Telefon: 46 321-131 84
Hemsida: www.skottek.se
E-post: info@skottek.se
GPS koordinater: 57,7693535/13,4002141999999

Vägbeskrivning

Längs väg 157, 2 km S om Ulricehamns centrum.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK