Visa bilder
  Välj datum

KustCamp Gamleby

  Gamleby

Stugor
Campingtomter

På KustCamp Gamleby har du nära Astrid Lindgrens värld och kan ändå bo nära havet. En fyrstjärnig anläggning med trevlig reception, närbutik och populär restaurang. Trevligt lagunbad och hopptorn. Nya stabila platser för husbilar.

Tillgängliga stugor

Om: KustCamp Gamleby

Mysigt och nära både sköna bad och äventyr
Hammarsbadet och KustCamp Gamleby ligger mysigt med närhet till vattnet och sköna bad. Här bor du nära havet och ca 45 minuter från ett av Smålands mest omtyckta besöksmål för barnfamiljer – Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby.

KustCamp Gamleby är en fyrstjärnig och välskött familjecamping med barnvänligt havsbad med sandstrand i algfri vik. Här erbjuder man 140 bokningsbara campingtomter med sjöläge i kuperad och naturskön miljö. Utöver tomterna finns 31 stugor i olika storlek; 10 – 70 kvm.

Spring i benen eller horisontalläge?
Om du gillar att hitta på saker när du är ledig så är KustCamp Gamleby perfekt. Här kan du hyra olika fordon, leka med den uppskattade flytande studsmattan nere vid badet eller låta de små springa av sig på lekplatsen.

På äventyr i Trollskogen
Eller varför inte ta med barnen och upptäck troll, älvor, nymfer, drakar med mera i Trollskogen? Här sammanflätas konstverk med naturen och skapar en magisk plats. Barnen tycker om att springa omkring i skogen och leta efter varelserna som gömmer sig i naturen. Uppe på toppen av berget väntar en förunderlig utsikt över Gamleby-viken. Glöm inte fikakorgen!
KustCamp Gamleby passar dig exakt bra om du föredrar horisontalläge. Här finns stora grönytor som lockar till avkoppling och rekreation.

Uppskattat läge i Småland
Många som väljer KustCamp Gamleby gillar det strategiska läget i Småland. För det första har du endast 45 minuter bakom ratten för att nå populära Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, 12 mil till Kolmården i Norrköping och knappt en halvtimme till charmiga Västervik med sin visfestival, simhall och Västerviks Museum  med utställningar om den lokala sjöfarten och Västerviks historia och dessutom en världsunik utställning om det svenska krigsfartyget Mars Makalös

Faciliteter

Antal campingtomter: 140 Antal stugor: 33 Mini-golf Lekplats Bastu Lekrum Sportfiske Kanotuthyrning Båtuthyrning Vandringsled Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Café Restaurang Strand Vid havet Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Hjärtstartare Strand och bad Ängsmark Skogsmark Quick stop

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556352-3157
Adress: Hammarsvägen 10, 594 32 Gamleby
Telefon: 46 493-102 21
Hemsida: www.campa.se
E-post: info@campa.se
GPS koordinater: 57,8848558/16,4139637000001

Vägbeskrivning

Vid Gamlebyviken, Östersjön. Vid Gamleby, 2 km från E22, skyltat. 20 km N Västervik.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK