Visa bilder
  Välj datum

Lessebo Camping

  Lessebo

Campingtomter

Lessebo Camping är den lilla mysiga campingplatsen i hjärtat av Glasriket. Läget vid sjön Läen är perfekt för den som söker en trevlig och familjär plats för sin semester. Lessebo är den perfekta utgångspunkten för utflykter till Kalmar, Öland, Blekinge, Växjö och inte minst till Kosta och Glasriket.

Om: Lessebo Camping

Lessebo Camping ligger vid den natursköna sjön Läen i det småländska Glasriket i Lessebo. En lugn och fridfull camping. På området finns 22 campingtomter med el för husvagn / husbil samt tomter utan el för både tält och husbil / husvagn. Dessutom har en stuga med 4 bäddar.
Campingplatsen ligger direkt vid Lessebos badplats. Servicehuset har utrustning för matlagning, disk, tvätt och dusch. Vi erbjuder även tömning av gråvatten.

Besök Lessebo Handpappersbruk, 1,2 km från campingplatsen. Här finner du även receptionen där all in- och utcheckning sker.
Handpappersbruket är ett levande museum och här kan man uppleva hur handgjort papper tillverkas (de dagar vi har produktion). Det unika pappret finns också att köpa i en shop inne på museet. I handpappersbrukets lokaler hålls regelbundet spännande utställningar och andra arrangemang.

Faciliteter

Antal campingtomter: 30 Antal stugor: 1 Fiske Lekplats Vandring Motionsslinga Vandringsled Ledarledda aktiviteter Sjö Strand Budget Strand och bad Skogsmark Parkering på plats Tvättmöjligheter VA-Anslutning Latrintömning Hundar välkomna Ugn Mikrovågsugn Café Camping Key Europe

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 5592217953
Adress: Djurhultsvägen , 365 33 Lessebo
Telefon: 46 478-770010
Hemsida: http://lessebocamping.se/
E-post: info@lessebocamping.se
GPS koordinater: 56,745414/15,2868042

Vägbeskrivning

Från väg 25 sväng av i rondellen i Lessebo samhälle mot Kosta, efter ca 130 m sväng höger.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK