Visa bilder
  Välj datum

Yxningens Camping

  Gusum

Stugor
Campingtomter

På Yxningens Camping är atmosfären familjär och mysig. Barnen leker tryggt inom det inhägnade campingområdet, medan du njuter av lugn och ro.

Om: Yxningens Camping

Familjär och mysig atmosfär
På Yxningens Camping är atmosfären familjär och mysig. Barnen leker tryggt inom det inhägnade campingområdet, medan du njuter av lugn och ro. Beroende på säsong kan du plocka bär, smultron eller kantareller i närheten.

Campingen är utrustad med kiosk, motorbåt- och kanotuthyrning, trådlöst internet över hela campingen och rena sanitetsutrymmen. Badplatsen med bryggor och hopptorn erbjuder härliga bad i den källklara sjön Yxningen. För sportfiskaren är Yxningen ett paradis med mer än trettio olika fiskearter.

Att göra på Yxningens Camping
Det är lätt för barnen att trivas här. Det finns en lekplats med populär studsmatta och ett bordtennisbord. Vid badplatsen kan de bada och hoppa från hopptornet. Du kan njuta och ta det lugnt medan barnen leker.

Sjön erbjuder flera möjligheter som bad, motorbåtsåkning, kanotpaddling och fiske. Du kan också åka på picknick till en av de obebodda öarna. Det finns en båtramp och några gästhamnplatser, så det är möjligt att ta med egen båt. Ett annat sätt att koppla av är att basta och hoppa i sjön. Grilla sedan korv vid grillplatsen och festen är komplett.

Beroende av säsong kan du i närheten plocka massor med bär, smultron eller kantareller. En upplevelse för alla.

Hjärtligt välkomna!

Stugor
Det finns fem trevliga stugor för fyra personer med utsikt på Yxningen. Två stugor har en yta på 13 kvm. Härinne är det eventuellt möjligt att lägga en extra madrass på golvet. Tre stugor har en yta på 10 kvm, varav en är husdjursfri. Stugorna är fräscha och ligger i närheten av servicehuset.

Inredning
– 4 bäddar med kudde och täcke
– Kyl
– Kaffebryggare och vattenkokare
– Mikrovågsugn med grillfunktion
– Köksgeråd, servis och bestick
– Möbler
– Parasol
– Klotgrill

Extra tält
Det är möjligt att placera ett litet tält bredvid stugorna (gratis). Perfekt om ni är med mer än fyra personer eller när barn/ungdomar vill ha en egen plats."

Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 33 Antal stugor: 5 Snackbar Snabb in- och utcheckning Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Fiske Grill Bordstennis Lekplats Vandring Bastu Sportfiske Kanotuthyrning Båtuthyrning Vandringsled Gratis WiFi Parkering i närheten Parkering på plats Ugn Mikrovågsugn Kiosk Café Frukostservering Camping Key Europe Strand och bad Quick stop

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556737-6453
Adress: Yxningen, 615 72 Gusum
Telefon: 46 123-202 58
Hemsida: www.yxningenscamping.se
E-post: info@yxningenscamping.se
GPS koordinater: 58,281786/16,461636

Vägbeskrivning

Vid sjön Yxningen. Avf fr E22 vid Ringarum, (1:e till vänster, 6 km rakt fram) eller Gusum (följ skyltar).

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK