Visa bilder
  Välj datum

Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor

  Kristinehamn

Campingtomter
Stugor

En naturskön familjecamping med lång strandlinje mot Vänern, belägen längs det populära turiststråket ut mot Picassoskulpturen. Gång- och cykelväg till centrum. Hållplats för skärgårdstrafiken. Campingen har hög standard med rymliga campingtomter och moderna stugor.

Om: Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor

Skärgårdsnära och naturskönt boende
Som gäst på fyrstjärniga, skärgårdsnära och natursköna Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor är det lätt att trivas. Här finns mängder av saker att hitta på och tillika en stämning och miljö som lockar till avkoppling och rekreation. Här finns flera olika boendealternativ med allt ifrån rymliga campingtomter till moderna stugor, bara ett stenkast från vattnet. Äventyrsgolf, lekplatser och kanotuthyrning. Under högsäsong finns matservering och ledarledda aktiviteter för både barn och vuxen.

Nära till staden, nära till skärgården
Herrgårdscampingen är hållplats för skärgårdstrafiken så härifrån går det snabbt och smidigt att ta sig ut i Vänerns vackra skärgård. Även stadens sevärdheter och nöjen är nära då det går fina gång- och cykelvägar från campingen in till centrum, endast 3 km bort. Bara ett stenkast från campingen finns ett äventyrsbad och lekland och på promenadavstånd längs det vackra turiststråket ligger den berömda Picassoskulpturen. Här finns vandringsleder och fina fiskevatten.

Spännande kulturhistoria och vacker natur
I området kring Herrgårdscampingen erbjuds både skojiga och berikande utflyktsmål. Förutom det mest självklara – en av världens största Picassoskulpturer – finns Sannabadet och Arenans ”Lek & Luft” bara ett stenkast från campingen. Vandringsleden Järnleden är en tre mil lång och uppskattad led. Här går du (bokstavligen) genom spännande kulturhistoria och vacker natur. Annars är en kryssning på vackra Vänern ett hett tips. Det anordnas ofta olika kryssningar ombord på skeppet Bojorten, till exempel musikkryssningar och piratturer, eller ta en skärgårdsbåt ut till någon av öarna.

Presteruds Herrgård
Intill Herrgårdscampingen ligger vackra anrika Presteruds Herrgård med stora härliga festlokaler, två sviter för övernattning och en stor herrgårdspark med egen brygga. Parkens pergola passar utmärkt för vigsel och här har flera par förevigat sin kärlek till varandra.

Hjärtligt välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 200 Antal stugor: 60 Lekplats Äventyrsgolf Kanotuthyrning Motionsslinga Vandringsled Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Café Restaurang Stad Sjö Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hundbad Hjärtstartare Strand och bad Skogsmark Quick stop

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556204-6325
Adress: Presterudsallén 2, 681 55 Kristinehamn
Telefon: 46 550-102 80
Hemsida: www.herrgardsliv.se
E-post: kristinehamn@sommarvik.se
GPS koordinater: 59,3077346/14,0672564

Vägbeskrivning

3 km från centrum, följ skyltar Skärgården/Picasso.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK