Visa bilder
  Välj datum

Haverdals Camping

  Haverdal

Stugor
Campingtomter

Strandnära, barnvänlig campingplats ca 1,5 mil norr om Halmstad, utmed Hallands vackra kustväg och Kattegattleden mot Falkenberg. 10 min från E6.

Tillgängliga stugor

Om: Haverdals Camping

Familjeägd campingplats i västkustpärlan Halmstad
Haverdals Camping ligger längs den halländska kusten, mellan Halmstad och Falkenberg och endast 10 minuter från E6. Campingplatsen drivs av familjen Nilsson som lägger stor vikt vid miljö, kropp och hälsa. Och dig som gäst, så klart. Gästen kommer alltid först!

Här finns 180 campingtomter, men det är också möjligt för dig som kommer utan boende att bo. Hyr en av de två husvagnarna med möblerat förtält, någon av stugorna eller – om ni är många – i lägenheten.

Hela familjen är välkommen – oavsett antal ben
På Haverdals Camping är det alltid kul under högsäsongen, speciellt för de små. Här arrangeras det flera aktiviteter, barnklubben Trollungar, hoppborgar med mera. För våra fyrbenta vänner finns hundrastgård samt hunddusch.

Trollbäckstigen leder dig på en spännande promenad till den kilometerlånga sandstranden med Sälarevet, som bjuder på ett gynnsamt krabbfiske. Saltvattnet och sandbotten gör badet till en njutning.

På anläggningen finns för övrigt gott om plats för lekar, Yoga och avkoppling samtidigt som strandskogen och strandängarna ger härliga naturupplevelser. Om du trots allt skulle få slut på idéer så kan du prata med personalen i receptionen de tipsar gärna om allt som finns att uppleva i det vackra närområdet och Halland. En golfrunda? Shopping i Halmstad? En dagsutflykt?

Exempel på dagsutflykter:
Fårsafari på Öströö fårfarm (ca 56 km)
Ullared, Gekås lågprisvaruhus (63 km)
Tura till Danmark med Helsingborg-/Helsingör-färjan (102 km)
Göteborg/Liseberg (130 km)

Välkommen! 

Faciliteter

Antal campingtomter: 180 Antal stugor: 14 Lekplats Äventyrsgolf Cykeluthyrning Ledarledda aktiviteter Mataffär Ugn Mikrovågsugn Diskmaskin Vid havet Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hunddusch Strand och bad Quick stop

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556377-2200
Adress: Haverdalsvägen 62, 305 71 Haverdal
Telefon: 46 35-523 10
Hemsida: https://haverdalscamping.se/
E-post: info@haverdalscamping.se
GPS koordinater: 56,7275305/12,6739497999999

Vägbeskrivning

Nära havet kustvägen 15 km N Halmstad. Avfart från E6 Nr 46 vid Kvibille.

Haverdals Camping ligger 15km Norr om Halmstad. Nära havet utmed den vackra kustvägen mot Falkenberg.

E6 söder ifrån: tag avfart nr.46 Haverdal/Kvibille. Följskyltarna mot Harplinge/Haverdal (campingskylten) .
När du kommit in i Haverdal kör du till andra rondellen och svänger vänster (Haverdalsvägen) och sen första vänster så är Ni inne på Campingen.

E6 norr ifrån: Tag avfart nr 47 Steninge/Getinge. Sväng vänster när Ni kommer av motorvägen följ vägen då kommer Ni till en T-korsning där Ni tar vänster (mot Haverdal/Halmstad) sen följer ni vägen (kustvägen) tills ni kommer till en rondell och då tar Ni av höger. Sedan första vänster så är Ni inne på Campingen.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK