Visa bilder
  Välj datum

Hultsfred Strandcamping

  Hultsfred

Campingtomter

Hos oss bor du med stranden och den långgrunda sjön Hulingen som närmsta granne! Numera en lugn idyllisk plats men med häftig historia i marken från Hultsfredsfestivalen. Närhet till mysiga utflykter såsom dressinen, älgparker och Astrid Lindgrens Värld.

Om: Hultsfred Strandcamping

Långt ifrån stress och jäkt hittar ni Hultsfred Strandcamping
Numera är det en lugn camping med stranden, den långgrunda sjön Hulingen och stora öppna ytor där vi njuter vi av solen som går ner över sjön på ljumma sommarkvällar.

Hultsfredsfestivalen är sedan länge nedlagd men här har stora namn som Snoop Dogg, Ozzy Osbourne och Alicia Keys satt sina fötter. Historian kan upplevas på området genom ”Hultsfred the walk”, en promenadslinga som sträcker sig genom campingområdet och hembyggdsparken upp till centrum där en festivalutställning och svenskt rockarkiv håller till.

Det finns mängder av utflykter i närområdet
Vad sägs om ett besök på älgpark eller cykla dressin? Ska ni till Astrid Lindgrens Värld går det tåg från Hultsfred station (2 km från campingområdet) där ni kan hoppa av i direkt anslutning till entrén.

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 559226-5804
Adress: Folkparksvägen 10, 577 34 Hultsfred
Telefon: 46 495-758080
Hemsida: https://hultsfredstrandcamping.se/
E-post: info@hultsfredstrandcamping.se
GPS koordinater: 57,492029/15,863227

Vägbeskrivning

Skylt på riksväg 34.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK