Visa bilder
  Välj datum

Stenrösets Camping Trollhättan

  Trollhättan

Stugor
Campingtomter

En trevlig anläggning med fin, lantlig natur. Härliga promenadvägar och cykelavstånd till slussarna och fallen. Studsmattor, stora ytor för lek och gratis WiFi. Perfekt för dig som vill ta det lugnt och samtidigt ha nära till stadens utbud och andra utflykter.

Om: Stenrösets Camping Trollhättan

Massor att göra – på och utanför anläggningen
Med lantlig natur, fina promenadvägar och cykelavstånd till sevärdheter charmar Stenrösets Camping Trollhättan nya besökare varje år. Med poolområde och flera roliga saker för alla åldrar är det inte så konstigt.

Servering med rättigheter, pool, lekplats med mera
På Stenrösets Camping Trollhättan är du omgiven av saker att hitta på. Ta ett dopp i den uppvärmda saltvattenpoolen (öppnar sista helgen i maj) eller luta dig tillbaka i en av solstolarna precis intill. Låt de små springa av sig på lekplatsen eller hoppa på studsmattan. Här finns också öppna ytor och gott om plats för till exempel kubb, badminton eller boccia.

Här finns också nybyggd minigolfbana, matservering med fullständiga rättigheter och uteservering (öppnar i slutet av april) och det finns trampbilar för barn att hyra.

Du hittar kiosk och minilivs i receptionen som har information och broschyrer om sevärdheter i närheten. Inte långt från anläggningen ligger en fin och välskött 9-håls golfbana med drivingrange och för den fiskeintresserade finns flera sjöar i området. Eller vad sägs om att fiska lax i Göta älv? SAAB Bilmuseum, Innovatum eller GöteborgI Trollhättan finns Saab bilmuseum, eller Saab Car Museum. Museet har en samling bilar från den första prototypen till moderna modeller, samt modeller som inte serietillverkats.

I anslutning till museet finns även Innovatum Science Center och en linbana till de kraftstationerna och slussområdet.

Trollhättan ligger dessutom längs europaväg 45 och via den tar du dig enkelt till exempelvis Göteborg och Liseberg (63 km).Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 99 Antal stugor: 10 Utomhuspool Golfbana inom 3 km Mini-golf Pool Lekplats Cykeluthyrning Gratis WiFi Mataffär Ugn Mikrovågsugn Restaurang Barnpool Restaurang Tvättmöjligheter Familjedusch WC VA-Anslutning Latrintömning Hundar välkomna Hunddusch Hjärtstartare

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556305-1506
Adress: Assarebo Stenröset 2, 461 98 Trollhättan
Telefon: 46 520-707 10
Hemsida: www.stenrosetscamping.se
E-post: stenroset.camping@telia.com
GPS koordinater: 58,2400360015616/12,2354781153442

Vägbeskrivning

(Norrgående trafik) kör E45 avfart 97 mot Trollhättan vid trafikplats Torpa.
(Södergående trafik) följ E45mot Göteborg, förbi Trollhättan centrum 5km, sväng höger i Sjuntorpsrondellen.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK