Visa bilder
  Välj datum

Sandaholm Restaurang & Camping

  Årjäng

Campingtomter
Stugor

I södra Värmland, inte långt från Årjäng, hittar du Sandaholm Restaurang & Camping. En plats för dig som uppskattar lugn och ro, närheten till naturen och ett stort utbud av aktiviteter – både i anläggningens närhet och i regionen.

Om: Sandaholm Restaurang & Camping

För den som gillar lugnet och närhet till naturen
I södra Värmland, inte långt från Årjäng, hittar du Sandaholm Restaurang & Camping. En plats för dig som uppskattar lugn och ro, närheten till naturen och ett stort utbud av aktiviteter – både i anläggningens närhet och i regionen. På anläggningen finns två fyrbäddsstugor och totalt ca 75 campingtomter, varav drygt hälften är för säsongsgäster.

Ta ett dopp, en tugga mat eller något att dricka
Du behöver inte ta dig långt för att hitta saker att göra. I anläggningens direkta närhet kan du bada, fiska eller paddla kanot. Restaurangen, en ombyggd järnvägsstation, har fullständiga rättigheter och har öppet alla dagar under juni, juli och augusti. Här kan du ta dig något gott att äta och dricka och se ut över en den rogivande Järnsjön från terrassen. Restaurangen erbjuder dessutom sina gäster gratis internet via WiFi.

Omgivningar för små och stora naturälskare
Årjäng med omnejd är fyllt till bredden med aktiviteter. Dalsland-Nordmarkens sjösystem är ett stort naturområde med nära 1000 sjöar och vattendrag sammanknutna med Dalslands Kanal. Samtidigt är naturreservatet Glaskogen ett eldorado för den som gillar friluftsliv, vare sig det är en skog, fiske, kanotpaddling, flora eller fauna som lockar mest.

Ta en tripp till Norge – för barnens skull
På andra sidan norska gränsen, lite drygt en timme bakom ratten från anläggningen, hittar du Barnens Gränsland – en plats där barnen är hedersgäster och där de får uppleva roliga saker i naturen.

Välkommen!

Faciliteter

Antal campingtomter: 60 Antal stugor: 2 Golfbana inom 3 km Lekplats Kanotuthyrning Båtuthyrning Vandringsled Strand Sjö WiFi mot avgift Restaurang Tvättmöjligheter Kabel-TV/Satellit-TV Hundar välkomna Café Restaurang Strand och bad Ängsmark Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556988-2995
Adress: Sanda Sjövik 1, 672 91 Årjäng
Telefon: 46 73-809 28 71
Hemsida: www.sandaholm.com
E-post: info@sandaholm.com
GPS koordinater: 59,360985/12,2778815

Vägbeskrivning

Bredvid E18 från Oslo mot Stockholm. 10 km efter Årjäng på höger sida.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK