Visa bilder
  Välj datum

Tobisviks Camping

  Simrishamn

Stugor
Campingtomter

Strax norr om Simrishamn – med Österlens alla pärlor på bekvämt avstånd – är det lätt att trivas. Anledningen heter Tobiviks Camping och är en anläggning som lägger stort fokus på att du ska få en så bra ledighet som möjligt.

Om: Tobisviks Camping

Natur, kultur och gångavstånd till allt
Strax norr om Simrishamn – med Österlens alla pärlor på bekvämt avstånd – är det lätt att trivas. Anledningen heter Tobiviks Camping och är en anläggning som lägger stort fokus på att du ska få en så bra ledighet som möjligt.

På området finns 290 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 11 stugor och 4 villavagnar.

Parputt, poolplask eller puls på playan?
Med en fullspäckad aktivitetskalender och ett stort utbud av saker att hitta på är det lätt att forma dagen som du själv vill. Minigolf eller tennis? Beachfotboll eller volleyboll? Lekplats, motionsslingor, campingtåget, barnvänlig utomhuspool eller Tobisviksbadet där du hittar tre bassänger med café, glassbar, gatukök med mera.

Simskola för barnen på semestern
På Tobisviks Camping ordnas varje sommar simskola på Tobisviksbadet i två-veckors perioder med start i juli. Fyra simlärare undervisar två grupper samtidigt, det blir 10 tillfällen med avslutning fredagen den andra veckan. Anmälan till simskola görs via simhall@fritidosterlen.se.

Sevärdheter och smakupplevelser på bekvämt avstånd
Med Simrishamns och Österlens alla sevärdheter och smakupplevelser så nära är det inte svårt att hitta på saker att göra. Här kryllar det av trevliga och minnesvärda aktiviteter i området, för både öga och gom. Musterier, krukmakerier, Glimmingehus borg, Klostret i Ystad, Tosselilla Sommarland… ja, som sagt – listan kan göras lång.

Säkra din plats på Tobiviks Camping idag.

 

Faciliteter

Antal campingtomter: 300 Antal stugor: 15 Dagstidningar Rökfria rum Tvättmöjligheter Familjedusch WC Latrintömning Hundar välkomna Hjärtstartare Utomhuspool Mini-golf Tennisbana Pool Lekplats Lekrum Cykeluthyrning Motionsslinga Vandringsled Ledarledda aktiviteter Gratis WiFi Cykeluthyrning Mataffär Mikrovågsugn Kiosk Restaurang Barnpool Camping Key Europe Laddplats för elbil Strand Stad Strand Vid havet Strand och bad

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556837-6767
Adress: Tobisvägen 38, 272 94 Simrishamn
Telefon: 46 414-41 27 78
Hemsida: www.tobisvikscamping.se
E-post: info@tobisvikscamping.se
GPS koordinater: 55,5702398/14,3364277000001

Vägbeskrivning

Vid havet och norra infarten till staden finner ni campingen.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK