Visa bilder
  Välj datum

Älvdalens Camping

  Älvdalen

Hotell
Stugor
Campingtomter

Lugn camping, vackert belägen vid Österdalälvens strand, anslutning till Sim- och Ishall med 50 m bassäng.

Tillgängliga hotellrum

Om: Älvdalens Camping

Vad kan vara mer inspirerande än att vakna upp i en miljö nära vatten och natur, långt borta från stress och prestation. Älvdalens camping ligger lugnt och vackert beläget vid Österdalälven strand. Nära till fiske och vildmark. Det är 6,5 mil till Sälen, 10 mil till Idre.

Från campingen är det endast 5 minuters gångväg till Älvdalens centrum med butiker, hotell och restauranger. Ishall och simhall i nära anslutning med 50 m-bassäng, vattenrutschbana, solarium, bubbelpool och gym. På andra sidan älven tar vildmarken vid och för dig som är intresserad av vandring och fiske öppnar sig oanade möjligheter till äventyr och rekreation.

Reception öppen under högsäsong: 09.00-21.00. Vid ankomst då receptionen inte har öppet läggs ett ankomstkuvert ut i en låda som återfinns till höger om dörren till receptionen. Bokarens namn finns skrivet på kuvertet och inuti finner du nyckel och ev. bomkort.

Till höger om ankomstlådan finner du en låda med broschyrer med områdeskarta över campingområdet. Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00. (Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00) Husdjur tillåtet.

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 556678-9193
Adress: Älvdalens Camping, 796 31 Älvdalen
Telefon: 46 25112344
Hemsida: www.alvdalenscamping.se
E-post: kontakt@alvdalenscamping.se
GPS koordinater: 61,2295496/14,0280165

Vägbeskrivning

4 mil N Mora, följ riksväg 70. Fr S tag vänster i rondellen efter kyrkan. Vid älvens strand.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK