Visa bilder
  Välj datum

Kerstins Camping

  Mellerud

Stugor
Campingtomter

Kerstins Camping ligger mitt i naturen – där den är som vackrast. Här finns väl tilltagna tomter, minigolfbana, pool och mycket annat. Välkommen!

Tillgängliga campingtomter

Tälttomt

Campingtomt för tält

Campingtomt med el

Campingtomt med el-anslutning för husvagn eller husbill

Tillgängliga stugor

Om: Kerstins Camping

Mitt i naturen - där den är som vackrast!
Kerstins Camping ligger centralt i Dalsland. För dig med husvagn/husbil eller tält finns här 40 väl tilltagna tomter. Underlaget är plant och tomten är väl markerad.

I den avkopplande gårdsmiljön finns möjlighet till ett uppfriskande dopp i poolen. Varför inte en runda på motionsslingan eller utmana familjen i minigolf? När så kvällen kommer kanske det är dags för grillning vid en av anläggningens stationära grillar.

På campingen finns också
- Minigolf 12-hålsbana
- Pool
- Motionsspår
- Biljard
- Cykeluthyrning
- Lekplats Stugor

På Kerstins Camping finns flera stugalternativ till övernattning. De traditionella campingstugorna ligger samlade i en trevlig stugby. Här finner du också vinterbonade campingstugor som ger bra komfort under för- och eftersäsong. Trebäddsstugorna är utrustade med dubbelsängar. För dig som vill ha det lilla extra finns självhushållningsstugor med dusch och toalett.

Midsommar
På midsommarafton arrangeras här ett firande för hela familjen. Kvällen börjar med klädning av midsommarstången. Så kommer musiker att leda de traditionella lekarna vid stången. Det finns möjlighet att åka höskrinda för både stora och små. Korvgrillning och dans på logen (för inbokade gäster).

Välkommen till Kerstins Camping i Dalsland!

Faciliteter

Antal campingtomter: 32 Antal stugor: 12 Mini-golf Lekplats Cykeluthyrning Motionsslinga Tvättmöjligheter Latrintömning Hundar välkomna Ugn Mikrovågsugn Kiosk Ängsmark Skogsmark

Kontaktinformation

Organisationsnummer: 969646-9049
Adress: Hålsungebyn 1:1, 464 94 Mellerud
Telefon: 46 530-127 15
Hemsida: https://www.kerstinscamping.se/
E-post: epost@kerstinscamping.se
GPS koordinater: 58,7127977/12,4316928000001

Vägbeskrivning

1,2 km på väg 166 från Mellerud.

Direktbokning

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Stäng

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK