Visa bilder
  Välj datum

Fiskepaket med stugboende

Anfasteröd Gårdsvik, Ljungskile

Alla kan fiska! Att fiska kan vara allt från en actionsport till rogivande meditation och ni väljer själva vad ni vill göra det till. Vi står redo med råd och tips oavsett er tidigare erfarenhet. Saknar ni utrustning finns det enklare sådan att låna, både för barn och vuxna. Allts som behövs är att ni gillar att umgås utomhus. Känner ni er osäkra eller vill ni lära er mer hjälper vi er gärna med att boka en guide som kan följa med er på fisketuren.

Att fiska är spännande i sig men bjuder också på vacker vandring och naturupplevelser i form av fåglar, djurliv och strandfynd. Och lägerelden sen! Hur mysigt är det inte att äta lunch ihop kring en sprakande eld? och att koka sitt lunch-kaffe i lågorna och grilla marshmallows till efterrätt? Tröttnar ni på att fiska så tälj en barkbåt, ta ett dopp eller strosa längs stranden.

Fiskemöjligheter finns det gott om här. Ljungskileviken har många grunda bottnar där havsöringen letar sandmask och vid djupbranterna utanför jagar de större fiskarna sill. Dessutom mynnar flera öringsförande åar ut i viken. Detta i kombination med det skydd som Orust ger mot Skagerak gör viken till ett finfint fiskeställe. Under sommaren beger sig havsöringen ut på djupare vatten men då kommer makrillen i stället in i viken. Föredrar ni att fiska i en insjö finns bra abborre-vatten på gångavstånd från oss. På vår anläggning finns både möjlighet att rensa och frysa fisk och med jämna mellanrum har vi vår fiskrök igång.

Ni bor bekvämt i våra mysiga och fräscha stugor vid havet. Efter att ha spenderat dagen utomhus är det härligt att komma in i den varma stugan och kanske spela spel och kolla på en film. Stugorna har altaner mot havet med utemöbler. Vi har redan bäddad, frottén ligger framme och vi ordnar med slutstädningen. Precis som på hotell.

Vi fixar markservicen!
• Lunchpaket och ved till en brasa har vi redan packat åt er. Precis som kaffekittel och marshmallows.
• På kvällarna dukar vi fram tvårätters middag till er i vår restaurang vid havet.
• Ni bor i våra mysiga fräscha stugor vid havet. De sköna sängarna är bäddade när ni kommer och frottén hänger framme. Frukost med hembakt bröd serveras varje morgon och vi städar efter er när ni åker.
• Saknar ni fiskeutrustning finns enklare sådan att låna.

I paketet ingår:
• 2 nätters boende i stuga med hotellstandard, dvs sängen är bäddad, frotté finns och vi städar när ni åker. (In-checkning kl. 15, ut-checkning kl. 11)
• Frukostmed hembakt bröd
• Lån av fiskekartor och enklare kastspön/håv
• Picknick-lunch, ved till en brasa, kokkaffe och kittel, marshmallows
• 2-rätters middag i vår restaurang vid havet båda kvällarna

Tillägg:

• Eka med aktersnurra: Föredrar ni att fiska från båt eller vill åka till någon av öarna i viken kan ni hyra en eka av oss.
• Fiskeguide: Det finns möjlighet att boka till en guide för en introduktion till fisket i Ljungskileviken likväl som mer avancerade fisketurer.
• Känner ni er frusna efter en dag ute har ni möjlighet att hyra vår vedeldade bastuflotte.

Paketet inkluderar:   Tvårätters middag     Picknick    

Välj datum för att boka det här paketet

Boka detta paket

Stäng

 

 

Close

Ni försöker boka ett datum som har ett mellanrum till er tidigare tillagda bokning. Vänligen gör en separat bokning om ni önskar resa under olika perioder.

Close

Bokningssammanfattning

Stäng
  • Totalt: 0 SEK
Stäng